0 klasse? – Er jeg klar?

Nu nærmer tiden sig, Lia er 5 år gammel og jeg ved jo godt hun aldersmæssigt er klar til at starte i 0 klasse. Men er hun virkelig helt klar? Skulle jeg vente et år mere? – Eller er det bare mine følelser og hormoner som gør min fornuft ikke kan bruges optimalt for tiden.

Når jeg virkelig mærker efter i maven, ved jeg på en måde også godt at hun nok skal klare sig i 0 klasse. hun skal nok klare sig i skolen. Hun er så dygtig skriftligt, matematisk, sprogligt og til det engelske.

Jeg er 90% sikker på hun nok skal blive dygtig i skolen, MEN.

Når jeg ligger med hende om aftenen og putter med hende, eller når hun græder og bare vil have sin mor. så er hun jo stadig min lille pige. hun er stadig min lille baby. Og slet ikke klar til at starte i skole endnu. – Jeg kan slet ikke overskue hun skal starte i skole lige om lidt.

Hun har kun 15 hverdage tilbage før hun er færdig i børnehaven! – Jeg har virkelig lyst til at sætte mig ned og begynde at tude! – Min mave slår knuder og jeg er så angst for at sende hende i skole! – Bliver hun mobbet? kan hun nu klare sig? hvad nu hvis hun bliver ked af det? hvordan kommer det til at gå? finder hun venner? bliver hun ordblind som sin far? der køre så mange spørgsmål igennem mit hoved og det knager bare derud af.

Jeg ved jeg skal tage mig sammen og lade være med at pylre om hende. for jeg ved jo godt hun nok skal klare sig og det hele nok skal gå godt!

Hun har masser af venner som starter i samme klasse, og hun kender mange af de større elever på skolen som også kan gå til hvis der er problemer.

Men jeg som mor er slet ikke klar til dette her lige nu! – Jeg kan på ingen måde overskue det!

STOP TIDEN TAK! Syntes virkelig ikke det særlig længe siden jeg lå der 18 år gammel og lige havde født 🙂 – Men det er jo så åbenbart snart 6 år siden

Skriv et svar