Jeg har testet to særlige ting til putning af ungerne på det seneste

Jeg har endnu en gang testet produkter til Momster Test, som er Momsters eget test-univers, hvor vi bloggere kan få lov at teste ting.

Denne gang er det en bamse, der kan varmes op, og et ur, der fungerer som vågelampe. Tingene er fra webshoppen CEPELO Kids.

Mit førstehåndsindtryk var godt. Bamsen er super blød og virkelig en ægte krammebamse. Og så det jo GENIALT at den både kan varmes og køles ned. Ungerne bruger den om aftenen, når de sidder og putter i sofaen inden sengetid. Og når børnene sover, så bruger mor den til plukveer og smerter andre steder.

Uret var mega svært at finde ud af til at starte med, og har skulle sætte det om SÅ mange gange, da min søn konstant hiver det ud af vægen. Men når det virker, og det er indstillet korrekt, er det faktisk et super smart produkt,

Det er som et helt almideligt vækkeur blot med lys i. Min datter på 5 forstår godt logikken i det, men min søn på 2 har endnu ikke fanget fidusen i at se, om det stadig er nat eller om det er morgen.

Bamsen fungerer som en helt almidelig bamse, dog med varme og kulde. Den er virkelig god til aftenhygge med varme i, men også til buler og andre skader, da man så kan køle den ned og bruge den til det. Det er en ”luksus” varme/kulde pude, som er så dejlig blød oven i at man virkelig har lyst til at putte med den.

Jeg har været i tvivl om hvor nødvendige tingene var, da vi nogle dage har ”glemt” tingene, og de ikke er blevet brugt. Jeg har dog tænkt mig at bruge bamsen i liften til vinter, når vi skal på tur med baby for at holde den varm i længere tid, så baby ikke fryser.

Uret er lidt ligesom med bamsen en god ting at have, men igen er der nogle dage vi har ”glemt” at sætte det til, og derved ikke haft behov for at bruge det. Måske bliver det bedre? Selvom vi ikke har manglet tingene, har vi været glade for produkterne, nu hvor vi har dem. Vi skal blive bedre til at huske og bruge dem HVER dag.

Kvaliteten på begge produkter virker som fine. De virker utrolig holdbare og i lækre matrialer. ISÆR bamsen er simpeltehen så dejlig blød. Jeg synes, produkterne er lidt smådyre, da det jo bare er en opgraderet version af en varmepude og et vækkeur. Så det er ikke noget, jeg personligt ville bruge penge på. Men står man i en situation, hvor børn feks skal lære at sove på eget værelse og stå op selv, tror jeg faktisk, det ville blive meget mere aktuelt og måske også pengene værd.

Skriv et svar