Hjælpemidler til folk med krudt i måsen

REKLAME-INDHOLD

Nu har jeg i en periode afprøvet børnesiddebolden.

Mine børn har været så heldige at få lov at afprøve en børnebold (som kan købes her)

Men kender i det, med man nogle gange er ved at få stress af sine børn? De kan ikke sidde stille og farer simpelthen rundt i huset, som om de har ild i rumpetten? Det kender vi alt for godt herhjemme. Både på grund af børnene, men jeg er også selv lidt af en type som render meget rundt. I skolen fik jeg tilbudt at låne en YOGABOLD, og den hjælp med det samme, kunne meget bedre sidde stille og kunne meget bedre koncentrere mig om at kigge på min lærer. Det lå i baghovedet på mig hele tiden, især når mine børn ligner mig så meget personligt. De har virkelig krudt i bagpartier 🙂 – Så da vi fik det her  tilbud, selvom jeg var skeptisk. Takkede jeg alligevel JA TAK for hvad nu hvis det kunne hjælpe dem lige så meget som det havde hjulpet mig?

Må indrømme jeg er MEGET positivt overrasket over den. Dengang jeg sagde ja til kampagnen, var jeg virkelig i tvivl om vi ville få den brugt eller om den bare ville ligge og fylde efter 2 dage, når den ikke var spændende og ny mere. Men takkede JA TAK til den, da jeg selv har en i skolen jeg er blevet så glad for.

Vi modtager den med bolden, og  jeg er virkelig nervøs for om det nu bare er noget mere “rod” jeg har fået anskaffet mig, eller om det rent faktisk bliver et hit for ungerne. jeg var virkelig i tvivl dengang jeg modtog den, både omkring kvaliteten, men også funktionen i bolden.

Men må sige jeg er så POSITIVT overrasket – Mine børn på 5 og 2 år leger med den dagligt, og har gjort det nu i omkring en måned. Første uge vi havde den måtte vi sætte tidspunkt på hvornår de måtte lege med den 😀 For ellers blev de simpelthen uvenner over den.

  • De bruger den som stol når de sidder ved sofabordet og tegner.
  • De bruger den som yogabold
  • De leger på den
  • De finder hele tiden på nye sjove ting den kan bruges til

Jeg kan virkelig sidde meget længe og kigge på dem når de leger med den, den udvikler dem helt vildt både i forhold til motorik men også i forhold til fantasien, og ikke mindst udvikler det dem til at lege sammen, og deles om noget de begge gerne vil lege med.

Smut forbi momstertest og se vores anmeldelse af bolden, og vurder om de vil købe en, jeg vil ihvertfald give min bedste anbefaling til den. Vi er så glade for den her i huset.

Skriv et svar