Virker mine bryster ikke?

I dag d 14/2-19 kom min sundhedsplejerske forbi. Hun skulle veje og måle Miso. og hvad en sundhedsplejerske nu ellers gør.

Han er vokset 2 cm <3 – Hans øjenkontakt var som den skulle være, han kunne løfte hovedet så fint. han var meget vågen i blikket og var bevillingsmæssigt aldersvarende.

Men hans vægt sagde kun 3190 gram – 10 gram mere end sidst, så han har kun taget omkring 10 gram på, på cirka 4 uger, hvilket jo på ingen måde er nok.

Både mig og barnepigen, kan ikke få det til at hænge sammen, vi syntes begge han virker større og tungere og vi syntes begge at str 50tøj sidder strammere på ham end da han blev født, han har ikke virket sulten eller virker som om han ikke får nok mad. – Så det kom som et kæmpe chok for os.

Så nu skal jeg amme i 30 min + 65 ml på flakse hver 3 time – så nu skal han spise i cirka 6 timer i døgnet. jeg syntes det virker som virkelig meget, men jeg tænker at gøre mit bedste for at overholde det indtil hun kommer igen om 14 dage 🙂 – i dag har det virkelig været en kamp at få ham til at spise så meget så ofte for han er simpelthen så træt når han vågner og når han så har spist skal han lige pusles og så er der hurtigt gået en time eller 2 og så skal han op igen efter max 2 timer, så i dag har det været lidt svært at få ham til at spise det vores plan er, men det bliver forhåbentligt nemmere om nogle dage.

Jeg er ikke villig til at opgive min amning, jeg har masser af mælk og han spiser også super flot stadigvæk. (når han er vågen og frisk) så jeg vil fortsat kæmpe for at amningen skal fungere 🙂

på Onsdag skal han til læge og om ca 14 dage kommer hun igen og så må vi se hvordan han har taget på der 🙂 – føler mig godt nok lidt som en dårlig mor at jeg ikke har opdaget han ikke tog nok på, men han har jo virket glad og tilfreds og virket som om han har taget på. så jeg har troet at alt var som det skulle være.

Skriv et svar