Udløbsdato på bleer

Dette er udelukkende fra en butik! – Hvor er det FULDSTÆNDIG vanvittigt!!!

Hader du ikke også bare når det sker? for alle ved jo at bleer ligesom mange andre non-food produkter har en udløbsdato og bliver for gamle!  – Og så skal de jo bare smides ud – DET JO LIGEMEGET

DET ER JO LIGEMEGET AT KLODEN HAR BRUGT RESSOURCER PÅ AT PRODUCERE DET – OG NU OGSÅ SKAL BRUGE RESSOURCER PÅ AT SKILLE SIG AF MED DET IGEN.

Ej bleer og andre non-food produkter har jo ikke en udløbsdato, men det skulle man næsten tro de havde, da de bliver smidt ud i stor stil ikke kun hos almindelige dagligvarebutikker, men også hos forbrugere.

Har længe gået og tænkt over at købe brugte vare istedet for udelukkende at købe nyt, og har længe tænkt over at prøve og undgå madspild. indrømmer gerne jeg på ingen måde er hellig og jeg da også køber nye ting og ikke altid får brugt mine rester op. Men en lille forskel gør en stor forskel hvis bare vi sammen gør lidt alle sammen.

I forbindelse med dette stødte jeg på Fabian vennekilde. (Find ham på instagram og facebook under samme navn)

Han gør en KÆMPE stor forskel for kampen mod ressourcespild, og han kæmper virkelig en kamp for at få dig og mig til at åbne øjnene op, og få os til at indse at det vi har gang i nu, med dette KÆMPE overforbrug er med til at få vores klode til at brænde sammen.

For vi ved jo alle sammen godt at vores klode er ved at brænde sammen om ørene på os, hvis vi skal gøre noget ved det, bliver vi aktivt nød til at gøre en forskel og ikke kun snakke om det.

Så vil du være med i kampen mod ressourcespild? og vil du være med til at gøre en forskel og reducere madspild? – Det kræver næsten ingenting! – Og du gør en stor forskel både for dig selv, men også for vores klode!

Jeg har været så heldig at jeg har fået lov til at snakke med Fabian et par gange. – Han er virkelig en inspirerende person, som sætter tankerne igang, ihvertfald ved mig.

Jeg tog en snak med ham for at prøve at forstå hvorfor en mand som ham bruger så mange personlige ressourcer og så meget tid og energi på lige netop denne kamp!

for 6 måneder siden ca lagde han sin første video op på facebook, den blev set virkelig gange, derefter tog det virkelig fart, og han laver nu jævnligt film for at vise dig og mig, hvad han finder. i skraldespande rundt om i DK.

Hvis du går ind på Fabians facebook vil hurtigt se de ENORME mængder fødevarer og nonfood produkter han får samlet ind, og man kan hurtigt regne ud at han på ingen måde kan spise sig igennem alt den mad. – Så alt det han indsamler bliver givet ud til familie, venner, følgere og organisationer som kunne få gavn af det. Tingene bliver brugt og får gavn,

Fabian har skraldet i 5-6 år og har spist store mængder skraldet mad, og alle dem han har samlet maden til er ALDRIG blevet syge af de madvare, maden han finder og som mange andre skraldere finder, er ikke dårligt mad, det fejler ingenting. – Fabian bruger blandt andet et kødtermometer til at måle kødet han finder, netop for at undgå at han finder varmt mad som ikke har lagt på køl i mange timer.

6 gode råd fra Fabian

  1. Hvis du vil igang med at skralde – RYD OP EFTER DIG SELV
  2. Skrald kun der hvor containerne ikke er aflåst
  3. Køb det grønt hvor der er spire på, eller hvor en af dem er dårlige
  4. GENBRUG – GENBRUG – GENBRUG
  5. Smid aldrig ting ud der virker eller kan spises – giv det væk
  6. Køb dato vare – og boykot de butikker som ikke tænker på madspild.

OBS: FØLG MED PÅ FABIANS FACEBOOK I MORGEN KL 11.00 CIRKA – FOR AT SE HVILKEN BUTIK VI BURDE BOYKOTTE! – DANMARK VÅGN NU OP FOR POKKER —->https://www.facebook.com/fabian.vennekilde <—-

Skriv et svar