Året der gik 2018 – Mine tanker

Jeg tænker at lave et opslag omkring året der gik. (Ligesom mange andre bloggere)

Jeg tænker jeg vil skrive lidt om hvad jeg har lært om mig selv dette år, jeg tænker lidt at skrive om mine op og nedture. og hvad jeg forventer der skal ske i 2019. Og har jeg egentlig et nytårsforsæt i 2019?


Året 2018 har på mange måder været et vildt år. med mange op ture og hvor mange drømme er gået i opfyldelse. 2018 har på mange måder været et år hvor jeg har udviklet mig helt enormt meget personligt og fagligt. og det er et år jeg vil kigge tilbage på med et smil og tænke på et generelt godt år.

Men 2018 har også været et år med mange nedture, og hvor jeg har haft lyst til at opgive og stikke af fra det hele. Men heldigvis har jeg bevist overfor mig selv jeg er lavet af et stof hvor jeg hvis jeg vil, ikke giver op jeg er en person som kæmper! – Jeg har vist mig selv jeg kan mere end hvad jeg selv tror, jeg kan meget mere hvis bare jeg gør det og bliver bedre til at tro på mig selv. Jeg har til trods for mine nedture og mine bump på vejen i 2018 formået at gennemføre mange af de ting jeg har sat mig for.

2018 blev året hvor jeg fik min store drøm opfyldt, jeg fik udgivet min egen bog, Mælkebøttepigen.

Det blev ikke en bestseller og den blev ikke revet ned af hylderne, men jeg er helt ligeglad! 🙂 Jeg fik den udgivet og JEG er pisse fu*king stolt af mig selv.

2018 var også året hvor jeg igen startede på social og sundheds skolen og sluttede året af med 10 i naturfag og 4 i dansk. Jeg er simpelthen så røv stolt af mig selv, jeg har kæmpet for at opnå nogle ting og jeg har kæmpet for ikke at droppe ud! Jeg har haft så meget lyst til at smide håndklædet i ringen og opgive, men takket være min stædighed og mine evige haters på de sociale medier, gjorde jeg det ikke “For nu skulle jeg fandme vise dem jeg godt kunne” – Jeg kæmper stadig en kamp her i 2019 for at gennemføre mit grundforløb Så jeg kan gå på barsel med god samvittighed. Jeg ved med mig selv jeg nok skal gennemføre det! – Jeg har fundet en barnepige som tager med i skole så jeg kan amme baby M i mine pauser. Det bliver røv lorte hårdt det jeg klar over! Men jeg ved også hvilken fed følelse jeg vil sidde med bagefter, hvor jeg kan sige til mig selv JEG GJORDE DET

2018 blev året hvor Novah min “lille” dreng havde sidste dag i vuggestuen. og hvor jeg fik datoen på hvornår Lia skal starte i 0 Klasse (8 August 2019)

i 2018 blev jeg også gravid med lille baby M. som bliver en del af vores liv og hverdag i 2019 <3

2018 har på mange måder været et helt igennem fantastisk år! Jeg har gennemført nogle ting jeg virkelig ikke troede jeg kunne, jeg har fået pæne karreaktere for næsten første gang i mit liv. Jeg har fået blod på tanden til virkelig at kæmpe videre med mig selv i 2019. Og ikke mindst jeg har lært at stole mere på mig selv, hvile mere i mig selv og jeg har bevist over for mig selv at jeg slet ikke er så dum som jeg altid har fået fortalt jeg er. I år var også året hvor jeg fandt ud af jeg havde ADHD, det var så rart endelig at få en forklaring på hvorfor jeg altid har haft så mega svært med skolen, jeg fik en forklaring på at jeg jo slet ikke var så dum som jeg havde gået og troet. Jeg er helt sikker på at det helt klart har været med til at styrke mig i troen på at jeg godt kunne det her <3.

Jeg har lært af de andre år jeg ikke vil ligge alt for mange planer og drømme for fremtiden, for jeg får et nederlag i mig selv hver gang jeg oplever noget som ikke lykkedes.! Jeg mister troen på jeg godt kan og mister troen på mig selv.

Så jeg prøver at gøre noget andet i år! – Jeg har kun en enkelt drøm for året 2019

og så må resten komme hen af vejen – Jeg vil ikke planlægge noget jeg vil bare se hvor livet fører mig hen! gribe de chancer som byder sig til i årets løb, og bare leve mit liv! – Suge oplevelser til mig og bare nyde min lille familie

Så i år har jeg besluttet mig for at mit eneste nytårsforsæt skal være at gennemføre mit grundforløb.

Men når det så er sagt er der nogle ting jeg ved kommer til at ske i 2019. – Lia starter i 0 klasse. – Novah starter i børnehave, – Jeg føder baby M, – Vi skal holde barnedåb, – Min far fylder 60 år, – Jeg skal på 1 års barsel,

Resten af året vil jeg lade skæbnen og min mavefornemmelse i situationen bestemme hvad der skal ske <3 – Jeg går ind i 2019 med ÅBNE arme, og en frisk start på et nyt årsomforhåbenligt bliver endnu bedre og endnu mere smæk fyldt med fede oplevelser end 2018

1 comment / Add your comment below

  1. Hej. Jeg syntes det er så flot det du har nået. Også i skolen. Vær stolt af det. Jeg kan desværre kun følge dig her ,da jeg uden held ikke kan finde din IG PROFIL. VILLE så gerne følge dig der. Men ved ikke hvor /hvad jeg skal skrive. STORT TILLYKKE MED DEN FINE SKØNNE DRENG. 😍😍

Skriv et svar