Er jeg 23 eller 40 år?

Nogle gange, når jeg sidder hjemme fredag aften kl 20, ungerne er puttet og jeg sidder med min halvfede mave, med sovs på trøjen og uglet hår. Der slår det mig! Er jeg virkelig “kun” 23, eller er jeg i virkeligheden over 40?

Mit liv er så langt fra mine veninders, (har self også veninder med børn) men når de fredag efter fredag tager i byen og høre gulddreng, for bagefter at knalde på et toilet, eller for at drikke shots på stribe.

Der er min eneste tanke: “jeg fandme glad for, JEG slipper for tømmermændene” – Jeg vil meget hellere sidde hjemme med stængerne oppe og se Netflix eller læse en god bog. Eller rydde op men jeg skråler med på Danser med Drenge eller Kim Larsen.

De sidste par år har jeg virkelig ændret mig MEGET. Jeg troede virkelig på at når jeg blev mor, ville jeg blive sådan en der var “ung” hørte ungt musik og ikke en “gammel kone” – Men seriøst tror lidt at jeg det sidste år er blevet besat af et eller andet gammelt spøgelse,

For 2 år siden kunne jeg ALDRIG drømme om at læse en bog. Der fandtes ikke noget værre. Men her på det sidste er jeg virkelig blevet mere og mere glad for at læse. Jep, endnu en af de grunde til, jeg føler mig tudsegammel. Jeg elsker at sidde og læse i en bog, eller lytte til en bog, hvis jeg kan det. Det er virkelig bedre.

Derfor takkede jeg JA TAK med det samme, da jeg fik tilbuddet om at teste det skønne lydbogsunivers fra STORYTEL.

Jeg var spændt på at prøve at læse på en computer eller telefon, og måske lytte til nogle af bøgerne. Jeg har ind til videre lyttet til en bog om graviditet, som jeg var ret godt tilfreds med. Det virkede fint. Har også prøvet at læse lidt, altså direkte fra telefonen. Det virkede dog lidt bedre for mig på computeren. Men ellers er jeg totalt tilfreds med det, da det er god læsning, hvis men ikke vil ende med mange bøger hjemme. MEN der er nu ikke noget bedre end at have en fysisk bog i hånden. Det koster kun 129 kr at få et abonnement på STORYTEL – men hvis du vil prøve det gratis, så kan du gå lige ind på dette Momsterlink og oprette dig 🙂

Skriv et svar