Min uge i praktik

Bedre sent end aldrig

Lige en lille update mellem tøjvask, og badning

Som lovet kommer her en opdatering på hvordan min uge i praktik er forløbet.

Inden opstart var jeg MEGET nervøs og MEGET spændt på hvordan det hele ville komme til at gå, jeg havde jo aldrig været ude i praktik på plejehjem eller i udegruppen før, var det overhovedet noget for mig? Kunne jeg holde til det? ville jeg føle det grænseoverskridende?

så ja man kan roligt sige jeg var virkelig spændt på det hele, og oven i var jeg meget gravid.

Den første dag var mest sådan en info dag, hvor jeg kort var med ude ved nogle enkelte borgere, Dag 2 og 3 gik jeg sammen med en SSHer (Hjælper) for at se hendes arbejdsopgaver og dag 4 og 5 gik jeg sammen med en SSAer (Assistent) for at se hvordan hendes arbejdsopgaver var.

Jeg må sige efter den uge, er jeg ikke 1 sekund i tvivl jeg skal så meget være assistent, det var så meget mere mig, det var meget mere interessant synes jeg. det hun lavede var spændende.

Og jeg elskede de små opgaver jeg fik lov til at udføre (tømme stomi, kateter og hjælpe en borger i bad) Jeg elskede den kontakt med borgerne og det med at hjælpe dem til at få det bedste ud af deres sidste tid.

Det her kunne jeg virkelig mærke bare var MIG, havde slet ikke lyst til at stoppe igen.

Jeg havde virkelig lyst til bare at fortsætte der og være der hele tiden, selvom det var virkelig hårdt og min hofte virkelig var sat på prøve. Men det var det hele være når man GLAD mødte op kl 7.00 og man GLAD tog hjem og virkelig glædede sig til næste dag.

Så øv det kun var en uge vi skulle i praktik, glæder mig helt til hovedforløbet nu. Når jeg så kan komme “ordentligt”  i praktik og virkelig få lov til at være en del af borgerens liv meget mere end hvad jeg har prøvet nu. Kan i hvert fald sige, UGEN I PRAKTIK VAR EN SUCCES! 

Ved godt jeg på et tidspunkt har udtalt mig mindre heldigt omkring SSH og SSA ernes arbejde, men efter jeg er blevet ældre, blevet mere moden, og fået vished i hvad de lavet og hvor meget de hjælper. Kan jeg virkelig se at det er her jeg høre til. Jeg kunne VIRKELIG godt lide at være der, også derfor jeg nu KÆMPER en kamp for at gennemføre mit grundforløb så jeg kan komme videre i forløbet efter min barsel 🙂 – Jeg VIL det her så meget nu, og er virkelig begyndt at tro på det kan lykkes! – JEG SKAL FANDME NOK KLARE DET HER! – Også selvom jeg snart har 3 børn og står alene!

Skriv et svar