Hvem er far til min baby

Nok det mærkeligste indlæg længe

Jeg har hele dagen i dag tænkt om jeg skulle lave dette blogindlæg, og jeg har nu besluttet mig for at gøre det, især efter en god samtale med hans ekskæreste, som åbenbart har noget større nosser end han selv har. Prøver efter bedste evne at skrive det her så pænt jeg kan uden at hænge nogle alt for meget ud.

Jeg vil ikke gå i alt for mange detaljer men vil samtidig prøve at forklare mig så godt som jeg nu kan, så i samtidig forstår meningen med det hele, og hvad der er op og ned. og hvad der er rigtigt og forkert. For der har været så mange rygter, og de bliver jo ved, så jeg har besluttet mig for at fortælle sandheden nu.

Historien starter helt tilbage i 2014 hvor jeg møder ham første gang efter vi havde skrevet i en periode over Facebook. Dengang må jeg ærlig indrømme jeg kun mødte ham fordi han havde være med i De unge mødre, og havde på INGEN måde set en fremtid sammen med ham. Men den mening blev med tiden ændret.

Det blev ikke til mere af denne omgang, da jeg dengang ikke var parat til at blive bonusmor overfor andre folks børn. Og fordi han havde en gravid kæreste derhjemme som han lige havde glemt at informere mig om. (Dette husker eg godt i dag, jeg havde fået af vide dengang men havde helt ærligt slået det fuldstændig ud af hovedet)

Vi har kontakt on/off via facebook og telefon men mødes ikke igen før jeg flytter til Guldborgsund kommune. Her mødes vi et par gange og vores kontakt bliver lidt mere aktiv igen da vi nu bor rimelig tæt på hinanden. Her fortæller han mig han er single og er ret forelsket i mig og han kan virkelig godt lide mig, jeg tror på ham da jeg også selv er begyndt at blive ret glad for ham.

Dengang syntes jeg ikke det virkede underligt vi kun sås om aftenen når ungerne sov, for han var jo bare en god far som ikke ville introducere sine børn for fremmede kvinder. – Men sandheden var han nok ALDRIG så andet i mig end fi**e!

Vi begynder i denne periode kort at snakke om at få et barn på venne basis, da jeg er begyndt at blive skruk, og jeg vil gerne have mine børn mens jeg er ung. samt der skal ikke være alt for lang tid imellem dem. Ud fra de billeder og det han fortæller mig virker han som en god og omsorgsfuld far. Så jeg stiller ikke spørgsmålstegn ved ham, for jeg stoler på hvad han fortæller mig. – Jeg stolede virkelig på ham dybt inde i hjertet, der var INTET der på dette tidspunkt fik mig til at tvivle på ham.

I mellemtiden støder jeg ind i Jes, men jeg er splittet jeg er forelsket i ham den anden men kan stadig ikke helt overskue det der med at være papmor, og da Jes ikke ser sine børn så meget har jeg måske nemmere ved at satse spillekortene på ham.

Hvilket jeg også gør, men jeg indser hurtigt at det ikke fungerede for vi at ALT for forskellige, vi er vidt forskellige steder i livet, vil slet ikke det samme og har på ingen måde samme fremtidsdrømme.

Så da mig og Jes går fra hinanden genoptager jeg kontakten med min gamle “flamme” for imens jeg havde været sammen med Jes indså jeg at jeg måtte overvinde det med at være papmor, for det var virkelig ham jeg gerne ville have, nu havde vi kendt hinanden i så lang tid og den er forelskelse og kærlighed var bare vokset og vokset. – Jeg var vild med ham, jeg elskede ham rigtig højt.

Omkring April Måned 2018 begynder vi begge at lufte tanken for hinanden om det her ikke skulle blive mere seriøst, det skete kort efter mit og Jeses brud, men det var jo heller ikke en ny kærlighed, det var mere en gammel kærlighed jeg ikke havde været klar endnu til at gribe.

Mener der gik 1 eller 2 uger fra vi sidste gang snakkede om at finde sammen som par til jeg finder ud af jeg var gravid. Vi blev hurtigt enige om at beholde det lille spir og finde sammen som en stor sammenbragt familie. JEG VAR LYKKELIG.

Som ugerne gik i min graviditet syntes jeg ikke han var underlig, Han ønskede ikke at fortælle om graviditeten, han ønskede den skulle holdes hemmelig for offentligheden, han ønskede ikke at komme frem da han gerne ville holdes hemmelig for offentligheden, babys navn ønskede han heller ikke frem, dato for indflytningen ønskede han heller ikke ud. – Når jeg ser tilbage på det virker det hele MEGET underligt, men i det virkede det ikke underligt for mig, JA jeg var naiv, det kan jeg godt se nu.

Ja jeg var PISSE naiv, men jeg tænker at manden bare gerne ville holde nogle ting privat og ikke ønsker alle folk skulle vide sådanne ting. Tænkte ikke yderligere over det.

Når jeg ser tilbage har der været så mange tegn på noget var galt, men har virkelig ikke lagt mærke til det i situationen, for han havde altid en god forklaring på hvorfor og hvordan, og man stoler jo på sin kæreste og den man man “lidt hemmeligt” har været forelsket i siden 2014.

Pludselig ønsker han ikke at fortælle sine børn om os og baby for ikke at risikere at ødelægge sommerferien med ungerne hvis nu hans ‘”ekskærester” blev sure. – Pludselig ønsker han ikke at fortælle det pga efterårsferien, Så der en fødselsdag, Osv osv. Og jeg var blind, døv, dum og skide naiv for jeg troede på ham og stillede ikke spørgsmålstegn. For self ville han gerne have en glad familie og ventede bare på det rigtigt tidpunkt til at fortælle om det.

Men så igår da jeg ikke hørte fra ham undrede det mig MEGET, jeg kontakter ikke andre end ham, for det kunne jo være hans mobil bare var gået ud. Da jeg så stadig ingenting hørte i dag, bliver jeg faktisk bekymret for min kæreste, for jeg elsker ham jo, og tænk nu hvis han er kørt galt, eller der er sket et eller andet, så jeg vælger af ren frustration og bekymring at kontakte hans mor og hans 2 ekskærester.

SÅ KAN JEG LOVE JER FOR JEG FIK NOGLE SANDHEDER PÅ BORDET!!!

Når han er hos mig leger han far mor og børn her, men så har han bare lige glemt at fortælle at han har kæreste og to børn i København.

Han havde INGEN planer om at flytte ind og de skal alle sammen ud og rejse til April!

Det gjorde da skide ondt at få den bombe smidt i hovedet, for pludselig er ALLE mine planer smidt på jorden og splittet ad i atomer. ALLE mine drømme om fremtiden, og ALLE mine hån.

Hvad med baby? samvær? kommunen? vores samarbejde? skolen? barsel? osv osv pludselig skal jeg forholde mig til at mange ting igen, som jeg ellers troede jeg havde lagt en plan for.

Lige nu mens jeg skriver det her er jeg egentlig ikke ked af det, er sikker på det kommer. Jeg er nok en en slags chok tilstand, eller måske i en form for benægtelse, Men lige nu tænker jeg udelukkende kun praktisk!

Må indrømme føler mig så meget til grin, især fordi jeg nu TYDELIGT kan se alle tegnene på hvilket svin han var NU og hvordan han har behandlet mig, enhver idiot kunne jo se han ikke havde rent mel i posen, men når man er gravid, forelsket og fyldt af forventninger til sin kommende KERNEFAMILIE, den som man har drømt om så længe, så glemmer man måske at tage de rigtige briller på.

Men sket er sket, og helt ærligt får jeg en lille smule opkast i munden af at tænke på ham lige nu, for hold nu KÆFT hvor er han KLAM! – Han har ikke kun holdt mig hen og holdt mig til grin, men også mine børn, min far, min familie, min sagsbehandler som vi skal have møde med i næste uge. Det er alle han har holdt hen og nu står vi ALLE bare til grin.! – Men FUCK HAM! Jeg skal fandme nok vise ham og mig selv at det her ikke slår mig ud! Jeg skal fandme nok rejse mig igen i en endnu stærkere udgave af mig selv end før.

HVAD DER IKKE DRÆBER DIG, GØR DIG STÆRKERE

Jeg skal fandme nok få styr på det her, jeg skal bare lige komme mig over chokket, den største udfordringer er helt klar graviditeten og skolen, samt den sidste måned inden eksamenerne hvor jeg har født.

Jeg har før stået med en lille baby alene, og havde håber denne gang blev anderledes, men jeg er åbenbart typen som skal finde de mænd med de mindste nosser og største ego i hele Danmark.

Ved godt jeg igennem MANGE MANGE måneder har sagt det ikke var David, og det er ikke fordi jeg ville have løjet over for jer, for hvis i vidste hvor mange gange, jeg har haft lyst til at skrige det ud til HELE Danmark, jeg valgte den gode løsning troede jeg og respekterede hans ønske med ikke at fortælle det til folk.

Men nu det fandme nok, han kan ikke stå og pisse mig ned at ryggen og have en anden familie i København og så stadig regne med jeg respektere hans ønsker.

David Platou Bertelsen tidligere De unge mødre deltager er far til min lille fine smukke baby.- Var min kæreste, samtidig med han havde kæreste og 2 børn i København.

10 comments / Add your comment below

 1. Natascha , jeg kunne rigtig godt tænke mig at snakke med dig om David for nu når jeg ser din historie og billede af jer. Så vil jeg gerne fortælle dig min historie om David

 2. Hej Natacha.
  Mit navn er sara. Jeg kender godt david. Vi fik en søn sammen i april 2012. William er 6 år gammel nu og david har ikke set ham siden han var 3 uger gammel efter hans eget valg. Din historie minder desværre meget om min.

  Jeg ved ikke engng om hans søskende overhovedet ved at han eksistere.

 3. Hej..
  jeg er virkelig ked af at læse du er blevet behandlet sådan, det er der slet ingen der fortjener, bliver næste sur på dine veje over hvordan han har kunne behandle dig på den måde😡
  Men jeg er sikker på du nok skal komme igennem det og blive en endnu stærkere og bedre udgave af dig selv😊

  Alt held og lykke her fra❤️
  Knus❤️❤️

 4. Sikke et svin at røvrende alle de kvinder som han kommer i kontakt med og han ender da med et helt fodbold hold af unger hvis han bliver ved på den måde og hans kæreste i Kbh må da også føle sig godt røvrendt som dig. Ham David må være syg i roen.

 5. Kære Natascha Ellen 🙂 Du defineres ikke af at andre mennesker opfører sig som idioter – du defineres af at du har tillid til verden og menne
  skene i den OG DET ER EN GOD OG RESSOURCESTÆRK egenskab. Og nogle gange tager livet en uventet drejning, men netop fordi du er en RESSOURCESTÆRK person med tillid til verden og menneskene i den, så finder du selvfølgelig også din vej i dette du står i nu . <3

 6. Hej Natascha ..
  Sikke et chok jeg fik da jeg læste at David er far til din baby og nu kan læse i dine kommentarer fra Sara at han er far til en anden lille dreng :O
  Din historie lyder rigtig mehet sol min også, jeg har også en fortid med David ! Sidste år blev jeg gravid med David og kunne ha haft en baby på 6 mdr nu men jeg valgte en abort ..
  David lovede guld og grønne skove, han ville da gerne have en baby med mig men da jeg stod med en positiv graviditets test og var lidt over 7 uger henne stak han halen mellem benene og ville ikke ha nået med mig eller babyen at gøre overhovedet og jeg skulle ikke kontakte hans mor eller anden familie !

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at snakke med dig Natascha, jeg har også prøvet at skrive til dig på Facebook men uden held 🙁
  Er du ikke sød at kontakte mig?
  Her eller på Facebook..

  Kh en meget chokerende pige..

  1. Hej camilla hvad hedder du på facebook jeg hedder Natascha ellen og har et profilbillede hvor jeg er gravid

Skriv et svar