Opdatering omkring kommunen

Jeg er så tæt på at blive en lille smule irriteret

I får bare lige en lille kort “jeg er frustreret” opdatering.

Dette blogindlæg skriver jeg lidt med blandede følelser, jeg ved virkelig ikke helt hvad jeg skal mene, tænke eller tro.

Jeg er så mega sur, hidsig og har bare lyst til at bede dem fucke LANGT LANGT væk! – Men igen den “gamle” sagsbehandler var virkelig sød og vi havde et virkelig godt samarbejde. Så måske er det slet ikke så slemt?

Som i ved har jeg boet her i Guldborgsund kommune siden Oktober 2016.

Sagen fra Fredericia blev naturligvis flyttet med og jeg fik en sagsbehandler, som egentlig var okay, var ikke helt enig med hende og hun var (syntes jeg) meget firkantet, men hun var okay.

Får så pludselig ny sagsbehandler, får en jeg på INGEN måde kan samarbejde med, vi kan slet ikke kommunikerer føler jeg, vores samarbejde går virkelig skod, og det går desværre mig rigtig meget på og det smitter jo desværre af på mine børn, så jeg beder selv om at få en ny.

Det får jeg.

Jeg får så hende jeg har nu, og hende er jeg virkelig glad for vi har et sindssygt godt samarbejde og har virkelig udviklet mig meget, da jeg nu er begyndt at slappe af og “stole” lidt mere på kommunen igen.  Og derved tør at spørge dem om de ting jeg end måtte være i tvivl om. Før i tiden fandt jeg alttid svret alle andre steder, for var bange for de “dumme” spørgsmål ville blive brugt imod mig. Men takket være hende er jeg begyndt at stole på hende, slappe af, hvile i mig selv og være den bedste mor for mine børn.

MEN fik så beskeden igår

Jeg skal skifte sagsbehandler. der er den 12 sagsbehandler ca jeg har haft siden jeg fik Lia og det er 5 år siden. Jeg må indrømme jeg GIDER ikke starte forfra igen, det har taget mig lidt over 1 år at stole på den sagsbehandler jeg har nu, og selvom hun er super sød kender jeg jo ikke den nye, jeg har virkelig ikke lyst til at starte fra bunden af IGEN og skal til at lærer at samarbejde med en ny sagsbehandler for det stresser mig sindsygt meget hver gang.

Jeg har ikke brug for at være stresset nu, jeg har brug for at være tryk og i ro nu når jeg skal til at have en baby og få amningen op at køre. Jeg har allermest lyst til at sætte mig ned at tude. Men hvad fuck hjælper det? INGENTING

For noget andet er jo også at den familie behandler mine børn er blevet knyttet til og som de kender hun skal også skiftes ud og de skal måske igen til at lære helt nye mennesker at kende IGEN. Tænker kommunen overhovedet på hvor meget det stresser en familie konstant at få sagsbehandlerskift, hvor meget det gør børnene forvirret da de hele tiden skal forholde sig til nye mennesker. – ARGH LORTE SYSTEM!!!

Skriv et svar