Q and A – Instagram

Her får i min Q & A fra instagram:

 • Må vi se din vandrejournal? – Nej den er rimelig privat 🙂
 • Hvem er far til dit barn. David, Jes eller manden fra sneen?

 • Hvis du var statsminister med 90 mandater for en dag, hvad ville du så ændre i Danmark? Der var godt nok mange ting jeg ville lave om i Danmark 🙂 – Først skulle udlændingeloven ændres så de rigtige blev smidt ud (de hård kogte kriminelle) og de søde skolebørn osv skulle blive her, så skulle maskeringsforbuddet ophæves. hundeloven ændres så der ikke var ulovlige hunde mere, hundekørekort skulle indføres. Flere penge til de socialt udsatte og mindre til de rige. Loven omkring anbringelser skulle ændres så det blev sværere at lave ulovlige og forkerte anbringelser. loven om tvangsbort adoptioen skulle fjernes helt.  – Ja det var blot nogle af de ting 🙂
 • Hvorfor modsiger du dig selv ift at bryde den sociale arv? – Jeg mener jeg er ved at bryde den sociale arv 🙂
 • Hvad skal lillebror hedde? – Jens peter Ib 😀 – Ej det stadig en hemmelighed
 • Pepsi eller Coca-cola? – 100% Coca cola
 • Glæder dine børn sig til at blive storebror/søster? (Og få en del ekstra søskende)? – Ja de glæder sig rigtig meget 🙂
 • Hvad kan du bedst lide ved dig selv ? Udseendemæssigt og personligt? – Jeg ELSKER min numse og mine øjne 😛 – Personligt elsker jg at jeg er så stærk og ikke knækker.
 • Hvor mange børn drømmer du om at få? – Mere end 2 🙂 Ej jeg ved det ikke der kommer de børn der kommer.
 • Hvis du skulle beskrive dig selv med at hashtag, hvad skulle det så være for en sætning? – Er ikke helt sikker på jeg ved hvad du mener men vis jeg skal beskrive mig selv med et hashtag vil det nok være. #Jeggørhvadjegvilogsigerdetjegvil
 • Hvad fortryder du allermest i dit liv? – Jeg fortryder allermest at jeg i så lang en periode af mit liv lod alle andre bestemme over mig og mine følelser. Jeg skulle længe før jeg gjorde det havde råbt op og gjort som jeg ville.
 • Hvordan er dit forhold til din mor i dag ? – Snakker ikke med hende.
 • Hvor ser du dig selv henne om 10 år? – Om 10 år har jeg måske 4 børn er gift med en dejlig mand (håber det bliver med min kæreste) vi bor i Gedser, jeg er færdig uddannet og jeg har et arbejde.
 • Har din far hunden? – Nej Diva bor ved mig. 
 • Hvorfor har din kæreste ikke været med til scanninger osv?
 • Hvor mange bonusbørn har du? 
 • Savner du tiden med Sidney? eller var hans ego et dække over en lille diller? – NEJ savner ikke tiden med Sidney og om han har en lille diller lader jeg stå hen i det uvisse og folks egen fantasi.
 • Hvordan ser du på klima og miljø, går du op i den slags? – Går da lidt op i det men ikke voldsomt meget, smider ikke skrald overalt, men helt ærligt tænker jeg ikke voldsomt meget over det.
 • Hvorfor det angreb på j-dagen i går? – Fordi jeg igår var ved at blive idiot over folk var SÅ fulde SÅ tidligt på dagen.
 • Hvorfor sletter du så tit kommentarer (både positive og negative) på din IG? – Sletter kommentere når de går over min grænse.
 • Når du bliver taget i en løgn, og du bliver ved med at fortælle den samme løgn, selv om det kan bevises at det ikke er rigtigt, hvorfor gør du det? – Ofte når i tror i tager mig i en løgn er det fordi i ikke har hørt hele sandheden og danner jer er billede ud fra rygter og en halv sandhed fra mig.
 • Er du tilfreds med resultat og salg? og arbejder du på flere bøger? Vil du fortælle om processen fra start til slut? – Ja jeg er godt tilfreds med bogens salg og ja jeg arbejder på en bog mere. Jeg er så tilfreds med min bog er så stolt af den.
 • På hvilke punkter mener du at du er et mælkebøttebarn og dermed adskiller dig fra dine forældre? – Jeg er f eks i gang med en uddannelse så jeg kan tjene mine egne penge, (Min mor har alle dage været på KH) jeg klarer mig selv, jeg drikker ikke alkohol,(Min mor drikker i mit hovede for meget)
 • Hvorfor lader du folk skrive SÅ ubehagelig i kommentarer uden at fjerne dem fra din side – Fordi jeg helt ærligt ikke har andet at bruge mit liv på en at slette folk fra min instagram.
 • Har du stadig din brudekjole? og opbevare du den stadig i en BR pose? – Ja har stadig min brudekjole og den hænger på en bøjle i mit skab indtil den dag jeg skal bruge den.
 • Hvordan gik din måned som veganer? kunne du have lyst til at blive fuldtids-veganer? – Den måned jeg prøvede veganer udfordringen var jeg vel ca 50-70% veganer, det er virkelig svært at være 100% veganer. Jeg ville ALDRIG kunne undvære flæskestegen juleaften så 100% veganer bliver jeg nok aldrig
 • Hvorfor skifter du så tit mening omkring de forskellige ting du prøver af i livet? – Det gør jeg nok af den årsag at jeg ikke altid har vidst hvad jeg ville med mit liv, men nu har jeg langt om længe fundet ud af hvor jeg vil bo, og nogenlunde fundet min plads her i livet. Men når man er 18-22 år ved alle ikke 100% hvad de vil og så prøver man en masse forskellige ting af til man finder den hylde man skal være på.
 • Har du stadigvæk din HF hue? – Nej
 • Fortryder du at have været med i De unge mødre? Tænker lidt om det kunne have været anderledes alt det med kommunen og fjernelsen af Lia? – Det havde helt sikker været anderledes hvis jeg ikke have været med i DUM. For så tror jeg ikke Lia havde været hjemme nu, da det var igennem DUM jeg fik kontakt til min advokat Lars.

Skriv et svar