Naturvidenskab for de mindste

Efteråret er kommet
Det er nu netop tid til igen at finde på indendørs aktiviteter.

Er i ved at have booket jeres efterår op, med hyggelige indendørs aktiviteter?

Vi er gået i fulde gang med at planlægge lige pt er vi igang med at læse en masse bøger og gøre vores hjemmelavede nisse bo klar til jul. Hvis i ikke selv er så kreative så har jeg verdens bedste ide, til en god og lærerig plan for jer og jeres unger!

Jeg har personligt altid hadet at læse, jeg gider det ikke og syntes virkelig det er dræbende kedeligt, det har helt sikkert givet mig et handicap i skolen og på min videre uddannelsesforløb, så Jeg har en drøm og et lille håb om at jeg kan lære mine børn at det er sjovt, og lærerigt at læse i bøger. I den forbindelse har mine unger har været så heldige at få lov til at teste bogen “Da lille Proton pruttede sin familie væk” og for nogle dage siden modtog vi bogen om familien Atom.

Jeg må indrømme jeg var virkelig skeptisk omkring hvordan de ville reagere på bogen. For kan man virkelig gøre naturvidenskab sjovt? og få det omskrevet sådan at børn forstår hvad det er?

Vi har indtil videre læst bogen 2-3 gange, og HVER aften kommer de begge to med bogen i hånden, Lia udbryder “Moar skal vi ikke læse den bog om Proton”  mens Novah bare siger, “Mor, læs bog”

du kan inden for få dage læse på momstertest.dk vores anmeldelse af bogen.

 Kunne du tænke dig at lære dine børn om naturvidenskab? så kan du købe bogen her

Skriv et svar