Hvad er meningen med livet?

Kærlighed til jer

Der har været en hel del debat på mine forskellige SoMe kanaler, især på min instagram.

Debatten har især handlede om mine holdninger og valg om uddannelse, og mit fremtidige arbejdsliv.

I dette blogindlæg vil jeg prøve at beskrive mine holdninger lidt mere, så i måske kan forstå mig lidt bedre, lover langt fra i er enige i mig for det er i helt sikkert ikke. HURRA FOR FORSKELLIGHEDERNE.

Nogle mennesker mener meningen med livet er at få en uddannelse og et godt job, så man kan tjene sine egne penge. Købe et lækkert hus og have 2 børn med den samme mand. og leve som hr og fru Danmark.

Jeg er overhovedet ikke uenig. Det er helt sikkert det der er meningen med livet for nogle mennesker i Danmark, men for mig er det bare ikke meningen med livet.

Meningen med livet for mig er at være lykkelig, glad og vide mine børn får den bedste barndom

Meningen med livet for mig er bare en helt anden, og jeg kan ikke se hvorfor jeg skal svines til på grund af det.

Vi er alle forskellige mennesker og vi har alle forskellige behov, som vi gerne vil have dækket.

Det gør jo ikke folk til dårligere mennesker, eller dårlige forældre at man ikke har de samme behov som andre har. Jeg syntes jo heller ikke Fru fon-bech på Standvejen er en dårlig mor fordi hun har en masse penge, og jeg syntes heller ikke Fru larsen er en dårlig mor fordi hun er på kontanthjælp. Ens indtægt er ikke en del af det at være forældre.

Jeg synes Danmark er blevet et land nu hvor alt skal gøre op i penge, min oplevelse er at vælger man i kortere eller længere periode at gå frivilligt på kontanthjælp. Så er man bare en bums som er en dårlig mor!

Mit “drømmescenarie ville helt klart være at jeg havde en mand som tjente nok til at jeg kunne gå hjemme og passe huset og mine børn kunne få korte dage i institutionen, Men det er 100% en drøm og jeg tror ikke på det nogensinde bliver en realitet.

Men det næstbedste er helt sikkert at have et deltidsjob så jeg kan hente mine børn tidligt, så de ikke behøver at “bo” i daginstitutionen.  Meningen med livet for mig er ikke at jeg skal arbejde 7-16 hver dag.

meningen med livet for mig er at jeg kan have tid med mine børn, vi kan sove længe og morgenhygge, de kan få en hjemmedag hvis de har behov for det.  Jeg syntes virkelig ikke der er noget forkert i at få penge fra det offentlige hvis det gør en glad, og man ved man gør sine børn glade ved at de har en mor eller far som altid kan være hjemme ved dem.

Jeg var selv virkelig gammel før jeg fandt ud af min mor ikke var som alle andres mødre, (hun er sygemeldt med dårligt knæ) hun har næsten aldrig arbejdet på grund af hendes knæskade, men det var ALDRIG noget vi snakkede om!

Jeg ser jo ikke min mor som en dårlig mor fordi hun ikke har haft et job. Min far har altid arbejdet og det gør jo ikke ham til en god far at han har haft arbejde, han har været en lige så god far hvis han har haft gået hjemme.

Der jeg vil hen er at, lige meget hvilke drømme man har, lige meget hvilken uddannelse eller job man vil ha, lige meget om man går på kontanthjælp. Så er man en god forældre. Det er jo ikke ens status der fortæller hvor meget kærlighed og empati man kan give til et lille barn.

(Nu får jeg nok huk. Men hjemløse der har hund vil jeg mene er de BEDSTE hundeejer, da de altid er sammen med deres hund og den ikke er alene 8-9 timer hver dag. Det samme med de forældre som går hjemme, hvor er de børn bare sindsygt heldige, og hvor får de noget helt fantastisk ALLE børn burde opleve) 

Skriv et svar