25 ugers undersøgelse ved lægen? – og er der 2?

Hej i skønne skønne mennesker.

i dag var jeg til 25 ugers undersøgelse ved min læge, Hvor er det egentlig vildt, jeg allerede er så langt henne!!

Der er gået nogle rygter på jeg ville sygemelde mig i dag, så tænker jeg heller selv må komme med en forklaring og en melding på hvad der er sandt og falsk! Inden rygterne stikker helt af.

JEG ER IKKE SYGEMELDT!

Hverken på heltid eller deltid Jeg går stadig fuld tid i skole, og jeg håber, krydser og vil kæmpe for at det kan lade sig gøre så længe som muligt. Min første eksamen ligger mellem d 17 og d 20 December, og så har jeg en i slut januar eller start februar som jeg også gerne vil tage, jeg vil jo helt fortsætte til forløbet er slut d 8/2 :D<3 Og indtil videre går der faktisk super, og jeg er Så glad for det læs mere her – eller her – og her. 

Men det var nu slet ikke det som dette blogindlæg skulle handle om i dag.

Jeg var til 25 ugers undersøgelse i dag, alt var helt perfekt han var EN stor fin dreng, meget livlig, han lå allerede med hovedet nedad og hun sagde hun kunne mærke jeg havde stærke mavemuskler som holdte ham godt på plads, så hun troede ikke på han vendte sig om igen. Da han allerede nu efter hendes skøn vejede 1000-1200 gram. Men vigtigst af alt han var fin, stor og sund, hun kunne tydelig finde hans hjerte, VERDENS BEDSTE LYD <3 – Hvor er det vildt jeg lige om lidt er mor til 3 skønne børn!

I uge 4 tror jeg det var den optagelse i dag blev lavet, var det TEGN på to babyer, men da der ikke var kommet hjertelyd på endnu, var det ikke sikkert! – Da jeg så var til scanning i uge 6 var der kun en lille fin baby. Men jeg er også LYKKELIG for ham, havde der været to havde vi nok også fundet ud af det. men mig og min kæreste er også glade og lykkelige over en lille baby A <3

 

Skriv et svar