Sådan mødte jeg min kæreste

Hej i dejlige mennesker

Nu har jeg fået en ledig tid til at opdatere jeg lidt igen, jeg har fået nogle spørgsmål, fra folk der gerne vil vide hvordan mig og min kæreste egentlig mødte hinanden, og hvordan vi blev kærester . Så det tænker jeg dette indlæg skulle handle om i dag. (Lad os kalde min kæreste Per) grunden til min kæreste får et dæknavn, så det nemmere at forklare og han ønsker at være 100% anonym. Har dog fået lov til at lave det her indlæg for han ❤️

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Per var inden mig og Bent gik fra hinanden, vores forhold dengang var så dårligt og jeg savnede virkelig noget bekræftelse i min hverdag, jeg vidste godt mig og Bents forhold var dødsdømt. Vi skulle bare begge to være KLAR til at gøre det forbi med hinanden. Per skrev til mig over Facebook, jeg vidste ikke hvem han var, og jeg tænkte med det sammen han bare var en underlig fyr. som skrev til mig, der er mange fyre som kun er ude på at få billeder af patter som skriver til mig :O Især efter jeg kom med i De unge mødre, men der var noget i hans besked som virkede tiltrækkende, noget Om ikke virkede som de andres beskeder, så jeg svarede ham. Inden længe skrev vi sammen hver dag, flere gange om dagen, men vi skrev aldrig om “forbudte” emner da jeg jo trods alt stadig var sammen med bent, vi skrev sammen på venne basis. Mig og bent gik fra hinanden i Juli 2014, og i August/September 2014 mødte vi hinanden for første gang, vi havde den bedste kemi, og vi havde det så godt sammen, det var den bedste aften og nat meget længe, især efter et forhold hvor man i de sidste mange måneder ikke havde været specielt lykkelig, så var det virkelig noget andet at vågne op og finde en fyr som man faktisk godt kunne lide lidt, og som man godt kunne se et måske forhold med i fremtiden.

Men der var et problem, Pers børn. På dette tidspunkt var jeg kun 19 år gammel, jeg var meget ung og meget umoden dengang, jeg kunne slet ikke forholde mig til at skulle være bonusmor, jeg var slet ikke klar til det, ikke på daværende tidspunkt.

Der gik nogle måneder hvor vi stadig havde kontakt, men så mødte jeg jo Novahs far, min og Pers kontakt stoppede der, vi kunne jo ikke bygge videre på noget når jeg ikke var i stand til at rumme hans børn, og nu havde jeg jo mødt Novahs far, og vi havde det da også godt sammen, jeg blev lykkelig med Novahs far, så inden længe tænkte jeg slet ikke på Per mere. Der gik jo noget tid hvor vi ikke snakkede sammen overhovedet, for så blev jeg gravid og fik Novah, vi var flyttet til Fredericia Osv. Men da mig og Novahs far gik fra hinanden, gik der heller ikke længe før mig og Per genoptog kontakten, og vi begyndte at ses når vi begge kunne og begge havde økonomi og tid til at ses, vi var ikke kærester ikke på dette her tidspunkt, vi snakkede faktisk heller aldrig om at blive kærester. Da Novah var omkring 6-7 Måneder, luftede jeg for første gang mit ønske om at jeg gerne ville have et barn mere, og om han ikke gerne ville være far til det, for jeg kunne jo se hvor god en far han var over for sine egne børn, og jeg kunne jo se han stod var sit ansvar 100%

Vi blev enige om at han gerne ville være far til min baby, men ind imellem fik han nogle små kærester, og jeg fik nogle små kærester, så vores projekt baby blev hele tiden sat på stand by. Jeg boede nu i Gedser. Hvilket kun gjorde det nemmere at ses da vi nu boede på den samme side af broen. Vi sås mere og mere, og jeg blev virkelig vild med ham. Men jeg var samtidig begyndt lidt at skrive med Jes min x kæreste, og min og Pers kontakt blev igen mindre og mindre, jeg fandt sammen med Jes, og i den periode sås mig og Per selvfølgelig ikke. Men lige så snart mig og Jes gik fra hinanden, begyndte mig og Per igen og ses. Sidst i April blev vi enige om at vi nu gerne ville prøve at se om vi kunne fungere som kærester, nu ville vi gerne prøve at få vores forhold til at blive lidt mere seriøst, jeg var også blevet klar til at være bonusmor for nogle andre børn, nu var jeg jo også blevet der ældre og det mere moden. Kort efter vi havde snakket om, at vi ønskede dette forhold blev mere seriøs, var jeg gravid! – Og vi tænkte begge to med det samme “Okay så seriøst skulle det heller ikke være :D” – Men vi blev enige om at det nok var et tegn oppefra, med at vi skulle finde sammen og få det her til at fungere, nu havde vi jo være vilde med hinanden i så lang tid, uden nogle af os havde taget springet og blevet kærester, så dette her måtte være et tegn og en hjælpende hånd til at finde sammen som par, så det er faktisk babys skyld vi blev kærester lige nu, jeg er vild med min kæreste, og fortryder kun lidt vi ikke fandt sammen langt tidligere, for jeg har jo været forelsket i ham on/off siden 2014, det er nu over 4 år siden. men endelig fandt vi sammen, og vi er meget glade begge to, nu står vi overfor ar skulle flytte sammen lige om lidt, og få det her forhold til at fungere <3

Skriv et svar