54 kommentare fra evnesvage mennesker

Hej i smukke mennesker.

Dette her blogindlæg har nok været det sjoveste længe at lave, jeg er virkelig glad for at denne hetz går ud over mig, jeg kan holde til det og er lidt ligeglad med det. Er så glad det ikke går ud over en med lav psyke som ikke ville kunne holde til det. Jeg tænker egentlig ikke at jeg vil skrive så pokkers meget tænker lidt at billederne taler for sig selv 🙂

Og skal lige sige Jeg har taget 54 kommentarer fra forskellige personer 😛 – Jeg havde lidt humor over nogle af de her kommentarer må jeg ærligt indrømme – Ps har i nogle virkelig sjove eller grove kommentarer som omhandler mig, så send dem gerne til mig, jeg er ved at lave et projekt med dem, ikke noget jeg kan fortælle så meget om pt 🙂

1 comment / Add your comment below

  1. Hold nu op hvor er det stygt. Godt du tager det i stiv arm. . Vil stadig gerne følge dig på IG. Men det vil du ikke have 😢

Skriv et svar