Udfordring til mig selv

Hej i dejlige mennesker

Jeg har tænkt over noget, og har nu besluttet mig for, at udfordre mig selv på nogle områder, nogle områder som altid har været svære for mig. Måske er det nemt for nogle, men jeg ved med de kompetencer jeg har, er dette nogle ting, jeg kan blive bedre på, og disse ting er nogle hvor jeg uden problemer kan forbedre mine kompetencer. Men jeg har besluttet mig for at forbedre mig omkring min skolegang. Hvis man aldrig udfordre sig selv og gør ting men syntes er skræmmende, så udvikler mig sig heller ikke som menneske. Hvis man aldrig går hen til det man er bange for, overvinder man jo heller aldrig sin skræk.

  • Deltage AKTIVT i ALLE fremlæggelser.
  • Deltage aktivt i timerne og blive bedre til at række hånden op og sige noget.
  • Være aktiv i gruppearbejdet.
  • Mærk efter og hold ekstra pauser ved behov.
  • MØD OP! Og LAV LEKTIER.

Noget jeg har fået ud af de mange år i skole, er at jeg nu kender mine styrker og svagheder utrolig godt, og jeg kender mine personlige kompetencer ligeså godt, så jeg ved hvad jeg kan og ikke kan, og jeg ved hvor jeg kan forbedre mig henne. på de her punkter som står ovenover, er især dem med fremlæggelser, gruppearbejde og sige noget i klassen, VIRKELIG SVÆRT, for mig. Jeg har altid været den stille pige i klassen, altid været hende der har hadet opmærksomhed, og altid været hende der bare gerne ville være anonym. Men nu er jeg 23 år gammel, og jeg bliver nød til nu at tage mig sammen, og gøre noget ved de problemstillinger jeg har. For ellers bliver det aldrig nogensinde bedre.

Nogle af de mål jeg har sat mig, er måske ikke svære for nogle af jer, men for mig er nogle af de mål jeg har sat mig, virkelig grænseoverskridende, jeg har før i tiden undgået episoder hvor jeg har været i centrum og været hende alle folk kiggede på, og vil gøre ALT hvad jeg kan for at undgå, disse episoder. Men nu må jeg simpelthen tage mig sammen. YOU GO GIRL!

Jeg har beslutte mig for at give mig selv en gave hver måned, eller ikke nødvendigvis en gave, men en ting jeg mangler eller noget jeg har brug for. – Jeg har brug for gulerødder i min skolegang. Og jeg har brug for noget at se frem til, som ikk er alt for langt ude i fremtiden.

Så derfor, hver gang jeg gør nogle af de her ting sætter jeg et kryds i min kalender og jo flere krydser jo størrer gave til mig selv.

Skriv et svar