Første skoledag

 

Hejsa og velkommen tilbage på bloggen

Undskylder indlægget skulle være kommer igår, men jeg var simpelthen så træt så vi gik i seng kl 19.00 hele banden.

For at kunne fortælle jer hele historien om min første skoledag, bliver vi nødt til at starte historien Tirsdag aften, altså dagen før min første skoledag.

Jeg putter mine børn som jeg plejer og de sover næsten med det samme, jeg nusser lidt rundt i huset, rydder lidt op, pakker min taske, ser lidt tv, alt er faktisk som det plejer. Omkring kl 00.00 vælger jeg at prøve at ligge mig til og sove. Kl 00.15 vågner Novah og vil først sove igen da klokken er omkring 02.00/02.30. (vokseværk, og hat self intet panodil junior hjemme) På dette tidspunkt er jeg gået hen og blevet overtræt og så kan jeg slet ikke finde ro. Det ender med jeg slet ikke får sovet overhovedet. Kl 05 ca begynder jeg at smøre madpakker….. men  finder så hun af jeg ikke har nok rugbrød…. ringet til min far og beder ham smøre en madpakke til Novah eller Lia.

vi kommer endelig i tøjet, på vej ned i børnehaven kaster jeg voldsomt op, og der er så meget tryk på jeg kommer til at tisse i bukserne….. (SERIØST DEN ER DAG ER BARE IKKE MIN DAG) Hurtigt ned og aflevere dem og hurtigt hjem for at skifte bukser, skynder mig ned for at nå bussen. Jeg når den! Men da jeg sidder i bussen opdager jeg der er et kæmpe hul i mine bukser ved inderlåret!!! – SERIØST!? – Nå men jeg kommer da afsted og møder da til tiden.

vi fik utrolig mange informationer af vide som man jo gør på første skoledag, vi fik vores bøger udleveret, og vi havde en masse sjove opgaver for at lære hinanden og skolen at kende. Når jeg sikker og skriver dette indlæg har jeg været i skole to dage, jeg er virkelig glad for den klasse jeg er kommet i, alle snakker med alle. folk er virkelig søde og rare.

Der er en del der har spurgt hvad jeg gør ang min graviditet. Har fået snakket med min lærer omkring denne problematik, da vi først er færdig på forløbet 8 Feb. Men jeg møder op til eksamen ugen inden juleferien, så tager vi på juleferie og jeg føder en baby. og så mikser vi den sidste uge, kommer dage uden baby, nogle dage læser jeg hjemmefra, og andre dage kommer jeg med baby. Og på den måde får jeg min eksamen. Weeee 🙂 SÅ GLAD!!!

Skriv et svar