Er en Lamourbox noget for dig? – Læs med hvis du over 18 år

Hvis du er familie eller under 18 år bør du nok ikke læse med :p – (Sponsoreret indlæg)

 

Mangler i den der gnist som var i starten af jeres forhold? Mangler i noget hygge og romantik i en travl hverdag, med skrigende unger ? eller er du single og mangler lidt selvforkælelse? Så er jeg ret sikker på du ligesom mig vil være totalt vild med dette her geniale koncept. Du tilmelder dig via linket her og så får du en fræk lille boks tilsendt hver anden måned. For kun 199,- kr får du 5-7 produkter i hver box.

Jeg har fået denne her utrolig lækre boks fra Lamourbox.dk Har endnu ikke prøvet nogle af gaverne som lå i denne måneds box,  men jeg er så spændt på at teste alle de forhåbentligt lækre produkter. – Det er virkelig fin at kigge på, pænt pakket ind og ser virkelig indbydende og lækker ud. 

 

I denne boks som jeg har modtaget er der følgende: Penisring, Spiselig kropsmaling, Tenga æg, Mini bulletviberatoer, Vanilje massageoile, Kondomer, og Glidecreme.

 

 

Skriv et svar