Så kører bloggen igen

Hej alle sammen 🙂

Jeg har modtaget en hel del privat beskeder her de sidste dage omkring, om hvorfor jeg ikke blogger mere. (Og hvor er jeg faktisk utrolig glad for at så mange gerne vil læse med i min og mine børns hverdag) Jeg har holdt en ufrivillig pause fra blogning, da der har været problemer med mit gamle blogger site. (Tis og lort) Nu blogger jeg i stedet for Momster.dk og glæder mig ret meget til dette nye og forhåbentlig bedre samarbejde. GLÆD JER! For har masser af ting jeg kan skrive om. Jeg glæder mig ihvertfald til at dele mine tanker med jer igen! – Dette er blot et kort indlæg omkring hvorfor jeg har holdt pause og min blog nu er flyttet til Momster. Jeg glæder mig til igen at dele lidt ud af min hverdag ud med jer 🙂 Læs med i aften når jeg skriver lidt omkring min kommende hjemmefødsel

Skriv et svar